Barnevern industrien

Av | 20. mai 2022

Vi har ikke flere barn å miste til barnevernsindustrien!

 

Vi har ikke flere barn å miste for å opprettholde arbeidsplasser i barnevern, sakkyndige, Fylkedsnemnda, offentlige og private fosterhjem og instutisjoner!

 

På førstkommende tirsdag skal nok et barn som ga opp livet under Norsk barnevern begraves og det er nok et barn for mye. Hvor mange er det pr år? Det har vi ingen oversikt eller statistikk på fordi Norske myndigheter for mange år siden besluttet at dette var en for «farlig» statistikk å offentliggjøre…

 

Hvor mange varsler har Norske myndigheter fått om den enorme systemsvikten i barnevernet over mange år? For ikke snakke om alle de avsløringer som har vært om forholdene på instutisjoner og i fosterhjem?

15 dommer fra Den europeiske menneskerettighetsdomstolen og INGENTING er blitt bedre, fortsatt velger barn bort livet under det norske barnevern.

 

Vi er et langstrakt land hvor det har vist seg å være vanskelig å samles til demonstrasjoner, men vi kan likevel vise at vi ikke godtar å få ungene våre traumatisert, skadet eller hjem i en kiste.

Jeg har startet helt i nord og håper flere vil følge på til det brenner et lys i hver eneste by i dette landet fram til de som er ansvarlige blir holdt ansvarlig for sitt uredelige arbeid, kriminelle handlinger og myndighetene starter opprydding i den galskapen som forsvares med «barnets beste».

 

Tenn et lys, skriv en tydelig beskjed og la myndighetene se at det er nok nå!

(anbefaler de som bor i områder med brannfare om å bruke batterilykter)

Legg igjen en kommentar