Fra Facebook

Av | 21. mai 2022

 

Tidligere dommer erkjente straffskyld for overgrep

En 74 år gammel pensjonert tingrettsdommeren vil i Oslo tingrett få sin tredje dom for seksuelle overgrep

 

En bv tante i 40 åra tok til seg en tenåringsgutt og lærte han opp som «sex slave» noen som ser galskapen. 30% STØRRE SJANSE FOR Å BLI MISBRUKT I DET OFFENTLIGE ENN I BIOLOGISK FAMILIE. for hver 10000 barn i offentlig omsorg blir det hevdet at minimum 1800 er sex slaver i fosterhjem, beredskapshjem eller på institusjone

 

Viser til beredskapshjemmet i Stavanger som av bv offentlig ble fremholdt som eksempel til etterfølgelse. HJEMMET TATT FOR Å HA SEXUELT MISBRUKT SAMTLIGE 22 BARN DE HADDE HATT ANSVARET FO

 

Institusjonene Dagbladet avslørte hvor Lars Broch var sjefs psykolog utnyttet jentene seksuelt, sendte de ut for å prostituere seg og introduserte de til narkotika. Flere av disse har nå tatt livet sitt. 2 av institusjonene er nedlagt, men jeg er ganske sikker på at ansatte og sjefpsykologen er aktive i systemet uten tiltale den dag i da

 

Er det dette barnevernet mener er til barnet sitt beste når de står i fylkesnemnder og rettsinstanser og skremmer livskitten av dommerstanden med Psykologiske viss vas teorier det ikke finnes vitenskapelig grunnlag for og hvor de til stadighet gjentar til barnet sitt beste. Det spinn ikke vit i hausen på disse systemtro hjernevaska mehea. Totalt hjernevasket slik Hitler klarte å forføre en nasjon for noen tiår side

 

For hver solkins historie i bv finnes det 10 katastrofer og flere lik.n.g.R.r.. flere lik.

Legg igjen en kommentar