Julianna Jakobsen (Alex Jakobsen) – som døde på verst tenkelig måte

Av | 21. mai 2022

(Klipp fra Sosial Media)
https://www.facebook.com/100024937389859/posts/1151364665704769/

Julianna Jakobsen (Alex Jakobsen) som døde på verst tenkelig måte for to uker siden, tegent sin egen død og skriver dette på vedlagte bilder nedenfor. Hun skriver: «I’m tired of fighting , You was to late».

Systemet er så ødelagt. Barnevernet var ikke der for å hjelpe henne, tiltross for at hun ropte om hjelp gjentatte ganger. Hun ble avvist av helsesystemet etter at hun var kasteball inn og ut av psykiatrien.

Barnevernet i Bergen, fyllingsdalen og Laksevåg herunder barnevernsleder Sissel Gjendem, saksbehandler Lena Jakobsen og avdelingsleder Stendi, avd. Sandsdalen Siri Hanstvedt Myking er skyldig i Alexs sin død, og må kunne møte strafferettslige konsekvenser for de barna som dør under deres omrsog. Familien sitter igjen som etterlate og må håndtere sorgen og tapet av datteren.

Alex bodde på Sandalen barnevernsinstitusjon i Bergen. Hun ville gjøre alt for å komme seg vekk derfra, og beskriver at de ansatte gjør henne gal og suicidal.

Hun rømte fra institusjonen og senere ble hun funnet død på Stord, og kroppen hennes forbrent. Hun tok livet sitt.

Barn skal ikke måtte kjempe for å bli hørt når fremtiden deres står på spill. Hvis vi virkelig ønsker å omforme et mer rettferdig barnevernssystem, må barn og ungdom ha makt til å gå inn for seg selv og for meningsfull systemendring.

Ansatte i barnevernet vet at hvis de tar feil hvis noe skjer med barnet, vil ingen straffe dem. De vil ikke miste jobben. De vil ikke miste ryktet sitt. Og verre, de begår ny feilvurderinger. De vet at de ikke står alene i møte med disse avgjørelsene, fordi det er et lovløst barnevernsystem.

 

Barnevernet kills so many innocent children.

Legg igjen en kommentar