En velkomst til alle våre lesere.

Av | 2. juni 2022

Først, mange takk for at jeg fikk slippe til her for å legge til mine skriverier og informasjoner som jeg til daglig får.
Her er også en velkomsthilsen til alle dere som har funnet dette nettstedet interessant. Legg gjerne inn kommentarer og synspunkter, og også benytt vår Fora til dette.

Facebook og andre steder som gjelder internett er det største «spionredet» når gjelder det offentlige for innhenting av privat/personlige opplysninger som ikke ennå er registrert i deres systemer. En bør derfor overveie sterkt hva en legger ut av private opplysninger. Disse menneskene henter «litt her og litt der» og setter dette sammen til noe som ikke i det hele og det store stemmer med virkeligheten.
Her i dette er det du selv som kan sitte igjen med hodet fullt av falske beskyldninger fra mange sider.
Husk at alt, absolutt alt dreier seg om penger, status og makt fra det offentlige. De bryr seg ikke om at små barn dør i en slik kamp. Dem er jo nå blitt vant med at mange av våre små barn begår selvmord og annet for å bli hørt og tatt alvorlig.
Vi må også i dette nå ut til barn og ungdom slik at de lærer om hva som er fakta, og ikke det som opplyses i statskontrollerte media. Vi må bli flinkere til å få dem med i offentlige grupper i sosiale media slik at de kan se hva som er løgn og hva som er sannhet.

Vi her skal senere komme tilbake med dypere innsikt i både det ene og det andre for å få dere med å belyse fakta og sannhet!

Tusen Takk.
redaktøren

Legg igjen en kommentar