Norges rettssystem og brudd på menneskerettigheter!

Av | 5. juni 2022

Skal ikke «finne opp hjulet» på nytt, men beskrive mine inntrykk på bakgrunn av hva jeg leser, hva jeg hører og hva jeg selv har opplevet av overgrep fra flere instanser i dette landet.
Det kan være at dette blir en lang «avhandling», men også at den kan være til hjelp fremover for mange som finner mine ord viktige.
Jeg er blitt en voksen lærd mann som nå er i min pensjonsalder, og har tatt meg ganske så god til gjennom lang tid til å følge med på de felt som omhandler menneskelige overgrep fra Norge.
Overgrepene er stadig økende, og det settes ned mange «hemmelige» utvalg som skal dekke over dette i form av pengebestikkelser til andre land, og enorme løgnhistorier som serveres, og gjerne så sendes deltakere av disse utvalg rundt til diverse land med en pengesekk og skal forsøke kjøpe dem til å tro på alle deres løgner og bedrag.
Nå skriver jeg dette fra den siden jeg selv har lært, fra den informasjonen jeg har fått fra mennesker i andre land, og hvordan jeg har tolket dette.
Jeg har, gjennom mange år fått venner fra mange forskjellige land, og ofte begynner et slikt vennskap hvor vi deler kunnskaper og kommunikasjon på mange felt. Dette gir mange spørsmål, og det fører til at vi går dypere inn i dette.
Når jeg spør utenlandske venner om hva dem vet om Norge, hva dem synes og hva dem tror, så er nyansen i disse svarene et ganske klart bilde på hvor utbredt løgnene om norge er.
Da ser jeg også at vi her i norge har en tildels stor oppgave fremover, og det er å få sendt ut og distribuert sannheten. En kan faktisk ikke slutte å dele linker og annet fra YouTube eller andre sosiale media som er på engelsk, og som viser de faktiske forhold.
Det er utrolig viktig når en skriver at det en skriver lett kan oversettes til andre forståelige språk, og at det i dette lett fremgår hva saken gjelder.

Norge har et rettssystem som er basert på korrupsjon, menneskerettsovergrep, styrt av Barnevern og andre institusjoner som kun har til hensikt å tjene mest mulig, og å ikke ivareta menneskelige retter, internasjonale lover og annet. Ethvert menneske i dette landet må selv passe på sin sikkerhet, beskytte seg selv med alle midler, på alle tilgjengelige måter.
Når en har levd lenge nok, blitt terrorisert av disse overgriperne så lærer en raskt.
Media har til tider store oppslag om den og den, de ar farlige, de har rømt, de har gjort ditt og datt, men det meste er overdrevne historier hvor en har «plukket litt her og der» og satt dette sammen til en løgnaktig suppe.
Under min tid har jeg også forsøkt å finne ut, hvem tror på alt dette som media skriver om, og som tv bringer til folk. Det gjenstår da en gruppe mennesker som ikke har mulighet til å sjekke sannhetsgehalten i dette, og det er stort sett eldre mennesker, og en gruppe mennesker som søker tilknytning til disse «Arenaene» for å tjene penger. Dette fremgår veldig lett når en ser på kommentarene de skriver på sidene til de statskontrollerte / statsbetalte media. Her uttaler de seg på en måte som er helt utrolig. De uttaler seg på en slik måte at de tror de vet alt, de kan alt, og de forstår alt. Men de er «små kyllinger» i en flokk som ikke har utviklet nok kunnskaper eller hjernekapasitet til å forstå hva det faktiske forholdet dreier seg om. De kort og godt ønsker å fremheve seg selv, og vise for verden hvor stor og prektige de selv er.
Veldig mange unge i dag sitter med «flaska» i ene hånden, telefonen i andre og kommenterer av hjertens lyst, så kommer deres venner og uvenner inn med kommentarer i alle retninger. Ja, spør du meg så ser jeg hvor svak kunnskapene blant mage er blitt opp gjennom åra.
De er så kunnskapsløse at spør du dem grunnleggende spørsmål som har med natur og gjøre, så vet de ikke hva vi snakker om.
Jeg har selv sett mange foto av både det ene og det andre lagt ut på sosiale media hvor ungdom blir bedt om å forklare hva dette er, og det er ikke mange prosent av disse som kan gi noe svar. Og når de blir fortalt svaret, så ligger unnskyldningene og forsøkene på å røklegge svarene tett.
Nei, fy fan, vi har et samfunn som nå er gått helt til helvete, og grunnen er den norske regjeringen som alle sitter med hodene og suger på sugerørene i statskassen for å berike seg selv.
Dette er bare noen få ord fra meg, men jeg lover dere det skal komme mange etterhvert.
Disse tre toppene som vi har i kampen mot barnevernet er noen fantastiske mennesker som har startet vår revolusjon for et bedre og sikrere land å leve i.

Mange takk!

 

Legg igjen en kommentar