Norges Skjulte Nyheter

Av | 9. juni 2022

Headline: Norges Skjulte Nyheter
Forfatter: K.N.E
Dato: 09.06.2022

Du, hva kan vi lese i dag av nyheter o.l i Norske Media? Er dette noe vi kan stole på, eller er det misvisende nyheter satt sammen av flere deler kun for å øke salget og at deres egne interesser skal bli dekket?
I de fleste tilfeller kan vi nå se at den media som er statsbetalt, får statsstøtte undertrykker sannheten og kun gir et veldig «smalt» bilde av sannheten. Det vil si at denne form for nyheter faktisk dekker over den fulle og hele sannheten og gir et falskt bilde av hva som er den virkelige sannheten.
En kan se store misvisende overskrifter, som kun er satt opp for å lure mennesker til å klikke seg inn på deres side, og når en har klikket seg inn, så er det bare litt «svada» og ufullstendige nyheter som blir presentert.
Jeg har selv prøvd meg gjennom dette en periode, og kan ikke finne noe opplysende i det som skrives. Jeg trekker meg stille og rolig ut fra slike steder og forholder meg til de nyhetene som finnes på sosiale media, og andre nettsteder som jeg vet skriver sannheten og ikke undertrykker fakta.
Selv NRK -Text tv er en stor fiasko. For det første er det lite oppdatering av fakta, for det andre er det «gammel nytt» som kan ligge der gjennom lang tid. Er det noe skandaløst som har hendt eller er pågående innenfor overgrep på mennesker, så er det ikke mulig å finne noe om det. Skulle de la fingrene løpe litt over tastaturet, så er det plukket ut og lagt inn med mest mulig beskyttelse av de norske overgriperne. ( Barnevernet og de tilsluttede organer)

Vi har for ikke så lenge siden hatt en sorgfull situasjon med Julianne, hennes død og hennes begravelse hvor ingen av de involverte fra hverken Barnevern, eller norges regjering stilte opp i respekt for den unge jenta.
Vi har nå heldigvis fått så mange mennesker som har sett de faktiske forhold, reagert på dette med avsky, og vi bet at vi ennå er i startfasen av å få dette stoppet og også de skyldige bak dette dømt. Så langt til nå har disse blitt beskyttet av retssystemet, men dette kan ikke vare evig!!

Må det til en borgerkrig for å få dette stoppet??

Facebook er en kilde som mange benytter, og ikke alle er like sannferdige når de legger ut informasjon. Her finnes det mange kategorier som forsøker røklegge sannheten ved løgner og bedrag, men våkne mennesker ser raskt hvem det er og bakgrunnen deres.
Jeg har benyttet Facebook gjennom mange år, og det dukker stadig opp nyheter som en ikke finner noe annet sted. Det er den sannheten som Stat, regjering, kommuner og stater i staten ikke vil skal fremkomme. Men heldigvis klarer dem ikke stoppe dette lengre.

Vi har ennå en lang vei å gå for å opplyse folket om de faktiske forhold, og vi trenger også få med os ungdommen slik at de forstår at det er deres egen fremtid vi snakker om.

Tusen takk!
( Del gjerne )

Legg igjen en kommentar