Hva kan vi forvente!

Av | 10. juni 2022

Headline: Hva kan vi forvente
Forfatter: K.N.E
Dato: 10.06.2022

Vi har fått et land som er så gjennomsyret av en handlingslammet regjering som kun viser oss at de sitter der for sine egne gevinster og interesser.
Dag for dag, time etter time kan vi lese hva de faktiske forhold er, hva resultatet har blitt, og hvordan det offentlige «røyklegger» sannheten og ignorerer de vanlige borgere, det vil si «Mannen i gata»

Den daglige porsjonen jeg får ved å sjekke ut Sosial media og hva som skrives i de betalte statskontrollerte kanaler, er svært så forskjellig, og til tider så ser en hvem som legger ut misvisende og uriktig informasjon.

Jeg har skrevet en del i diverse kommentarfelt og bedt de som kommenterer der være forsiktige med hva de kommenterer, og på hvilken måte dette gjøres.
Grunnen til dette er at jeg ser de «henger seg på» totalt uskyldige mennesker som er blitt et offer for rettssystemet hvor det er begått justismord, systematiske overgrep mot dem og falske anklager.

I dag er det utrolig lettvint for en kvinne å få store gevinster ved hjelp av barnevernet og krisesenter i skjønn forening. Gjennom mange år har det blitt beskrevet at «Krisesenter er et arnested for løgn», og det har jo ettertiden vist oss.

Er du tro mot disse, så får du alle midler og all hjelp du trenger for å fremføre de utroligste løgner! Her er grensene vide og breie, og i rettsalen betyr det ikke noe om du har bevis for det motsatte. Ber du dem etterforske, så sier dem at det ikke er mulig å innhente informasjon fra den og den. Dette beviser i klarhet hvordan politi, påtalemyndighet og de andre etater samarbeider.

Ved å følge moen av de som tror på hva media bringer, så kan en se alle disse fordømmende ordene de skriver om den og den, akkurat som om de er menneskers overhode og vet alt om alle og enhver. Alt i alt så er det gutter og jenter som ikke har fått utviklet rettferdighetssans, og forståelse for å skille mellom løgner og sannhet som media bringer.

Budskapet til denne type ungdommer må være helt klart, og det er at de har ennå lang vei å gå for å modnes i rettferdighetens navn.

Mange Takk.

 

Legg igjen en kommentar