Nok en gigaskandale på vei…

Av | 29. juni 2022

(Fra Marius Reikerås)

Nok en gigaskandale på vei…

Som flere av dere kjenner til, har jeg oversendt informasjon om Terje Rød Larsen til amerikanske myndigheter, for å underbygge vennskapet og forretningene som han hadde med den avdøde sexforbryteren, Jeffrey Epstein.

Blant annet vet vi at Terje Rød Larsen personlig skyldte Epstein over 130 000 Dollar før Epstein gikk bort. Rød Larsen og hans tankesmie har fått 100-talls millioner fra både UD og fra Jeffrey Epstein.

Nylig ble det kjent at partneren til Epstein, Ghislaine Maxwell, er dømt til 20 års fengsel.

Men,det er ikke bare Terje Rød Larsen som er i amerikansk søkelys. Også tidligere AP-statsråd,Grete Faremo, er involvert i det som fort kan vise seg å være en gigantisk korrupsjonsskandale.

En amerikansk advokat sendte meg nylig en stor artikkel om pengene som FN-organet, ledet av Grete Faremo, som opprinnelig skulle brukes til å bygge en million miljøvennlige boliger i fattige land tok veien.

For pengene gikk aldri til de fattige, men endte i stedet hos den britiske forretningsmannen,David Kendrick og hans datter, Daisy Kendrick, som skulle bruke millionene til å produsere en låt og et dataspill som skulle fremme «bevissthet om miljø.»

Faremo måtte trekke seg ,men hevdet hardnakket at hun aldri hadde snakket med far og datter Kendrick om dette.

Vel,bildene i artikkelen som den amerikanske advokaten sendte meg,taler sitt tydelige språk: På bildene ser du tydelig at Faremo prater med både David Kendrick og hans støttespillere.

Millionene, som skulle gå til de fattige ble det aldri noe av ,og «millionlånet» som Faremo i stedet ga til den styrtrike britiske forretningsmannen og hans datter er sporløst borte.

Foto:

Legg igjen en kommentar