Det Norske Rettssystemet og Barnevernet!

Av | 28. august 2022

Det Norske Rettssystemet og Barnevernet!
«Når Løgn blir til sannhet»
[Innholdet kan fritt kopieres og deles] – Det kan også linkes til dette nettstedet om det er ønskelig!

Krisesenteret, et «Arnested for løgn»

Gjennom mange år har det pågått en «konvertering av løgn til sannhet» gjennom det norske rettsvesen ved at de impliserte lyvende parter får hjelp fra barnevern, krisesenter og annet til å produsere løgnaktige påstander for å få rettssystemet til å tro på dette. Rettssystemet i norge er så svakt når det gjelder slike situasjoner at de er medvirkende til å underbygge falske påstander. De tar gjerne den letteste veien, og det er å gjøre om løgner til sannhet, og i dette går de også ut i aviser og står på dette standpunktet. Veldig mange «gråbein» som sitter hjemme og ikke aner hva sannheten er, tror blindt på det de hører i tv og leser i dagspressen. De har ikke tilgang til å finne sannheten og hva dette gjelder!
Jeg leser mye i sosiale media, og også i kommentarfelt til aviser hvor de som sitter og kommenterer er «blånisser» som ikke vet hva saken gjelder, og sågar dømmer uskyldige mennesker nedenom! Dette er et svineri vi i Norge må få vekk, og vi alle må bidra til å opplyse disse «evenukkene» at sannheten er noe langt annet enn det de kan se på tv og lese i aviser om!

Spre innholdet!

Tusen Takk!

Legg igjen en kommentar