Henrettelse og Likvidering i Norge

Av | 14. desember 2022

(Klipp fra Sosial media)
Etterforskingen vil pågå i flere uker av seg selv politiet . ( hvordan kan Staten, Mattilsynet og politiet dekk over og fabrikkere noe for å dekke maktovergrep der en bruker ren likvideringen /henrettelse. ) Alle vet at Staten begår justismord i Norge.

Globalisme Agenda 2030 har samme elementet som (Gestapo Hemmelig statspoliti Men i tillegg til det politiske politiet omfatta).

Gestapo var det nazistiske Tysklands hemmelige statspoliti under andre verdenskrig. Gestapo hadde en avdeling i Norge på ca. 750 mann, og dessuten sorterte polititropper på ca. 4000 mann under Gestapo. Gestapos viktigste oppgave i Norge ble etter hvert å bekjempe motstandsbevegelsen i alle dens former.

https://snl.no/Gestapo_i_Norge

Det som er nytt nå er at Staten begår henrettelser hjemme hos folk. Norsk Gestapo Gerds mann ble henrettet av Gestapo. 22. desember 1944: Gerd Arheim står ved sin manns grav i Romedal. 18 dager tidligere ble Finn Arheim bortført fra sitt hjem, jaget til skogs og skutt av Gestapo. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/p6kpJw/gerds-mann-ble-henrettet-av-gestapo

Mannen som ble skutt og drept av politiet, veltet politibilen med en tjenestemann inni. Mannen som ble skutt av politiet i Lavangen, veltet politibilen mens han kjørte en hjullaster, og en av tjenestepersonene satt i politibilen da dette skjedde, ifølge Spesialenheten. Spesialenheten opplyser at saken er prioritert, og at etterforskingen vil pågå i flere uker fremover, inkludert videre tekniske undersøkelser og avhør.

https://www.politiforum.no/mannen-som-ble-skutt-og-drept-av-politiet-veltet-politibilen-med-en-tjenestemann-inni/232334

Legg igjen en kommentar