Norge og Barn – Familien Bollestad

Av | 14. desember 2022

(Klipp fra sosial media)

Familien Bollestad har et varmt engasjement for barnevernet. Fra før har Olaug Bollestad brukt barnevernet spekulativt mot en politisk motstander på sin vei mot makten og Stortinget, hvor hun sørget for at en familie ble fratatt tre barn på falske anklager.

Familie mistet tre barn etter å ha kritisert kommunens ordfører

 

Nå er datteren, politiadvokat Grete Bollestad, aktor i saken mot to personer som er tiltalt for å ha hjulpet en enslig mor til Polen på flukt fra barnevernet. Her krever hun dobbel straff for den mannlige tiltalte. Barnevernskritikere skal tas, fengsles og dømmes for enhver pris. Og barnevernet skal renvaskes og hvitvaskes med politiets hjelp etter alle kunstens regler, uansett hvor mye de bryter loven.

Mor og barn er i Polen, og polsk politi vil heller ikke hjelpe Bollestad å finne de. Forståelig nok, tilliten til norsk politi og rettsvesen er ikke akkurat høy. Fra før er en norsk alenemor innvilget asyl i Polen som beskyttelse mot norsk politi og barneverns krenkelser og urettmessige heksejakt. Og 45 saker er tatt til behandling i menneskerettsdomstolen, hvorav Norge er dømt i 15 saker og 30 saker står for tur. Barnevernet er ergo en beviselig lovbryter.

De to tiltalte vil høyst sannsynlig bli dømt etter tiltalen, uansett om de har gjort det eller ikke. Alle innvendinger, innsigelser eller bevis på det motsatte, eller på at det var barnets beste å unnslippe en oppvekst i barnevernet, blir feid under teppet og latt som de aldri har eksistert.

Rettssaker i Norge er et teater hvor aktørene remser opp sine replikker og resultatet er gitt på forhånd. Det er ikke så viktig hva som er rett og galt, om norsk forvaltning følger loven eller ikke. Dommeren legger rutinemessig offentlig parts påstander til grunn uten engang å undersøke anførsler fra privat part, slik vi har erfart i alle NAV-sakene. Det finnes ingen rettssikkerhetsgaranti for vanlige folk, domstolene flommer over av små solkonger i sort kappe som har sine helt spesielle oppfatninger av lov og rett og hvordan dømme andre mennesker.
https://www.dagbladet.no/nyheter/avviser-anklager-sjokkert/78018388

Det viktigste er å fremstille politi og barnevern som seriøse etater med varme, samvittighetsfulle, flinke ansatte som kun er ute etter å bevare barnets beste.

Hvordan dette barnet faktisk har det, bryr Bollestad seg fint lite om.

«Ba om dobbelt så høy straff for mannen

I aktor Grete Bollestads sluttprosedyre ba hun om at de to tiltalte skulle dømmes separat, altså få hver sin straffeutmåling. Dette fordi hun mente mannens rolle var langt mer involvert enn kvinnens.

– Dette fremstår som en planlagt og tilrettelagt bortføring, som han i vesentlig grad har bidratt til. Det er ikke snakk om en impulshandling, sa aktor, før hun la ned påstand om at mannen skulle dømmes til ti måneders fengsel, mens kvinnen skulle få fem måneder.

– At jenta har blitt med frivillig gjør ikke handlingen straffri, poengterte Bollestad.»

https://www.dagsavisen.no/moss/nyheter/fra-retten/2022/12/13/jente-bortfort-fra-barnevernet-utpekt-medhjelper-betalte-for-privatfly/?cx_testId=7&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=0&cx_experienceId=EXAX7OBCXCTL#cxrecs_s

En tanke om “Norge og Barn – Familien Bollestad

Legg igjen en kommentar