Saken i Moss Tingrett mandag 12.desember 2022

Av | 19. desember 2022

(Klipp fra Sosial Media)
Saken i Moss Tingrett mandag 12.desember 2022

Av Oddvar Espegard

Det er mange interessante momenter her. Det vi vet, og det sier også politiet, at det er moren som hentet dattera si fra et hus ved Moss. Men de skriver også at dette huset var meget strengt bevoktet. Dørene var låst, og ingen barn gikk ut derfra alene. Det betyr at 12 år gamle C. hadde minimum to øyne på seg HELE TIDEN, ved ferdsel utendørs. Likevel, når moren denne lørdags morgenen i april 2021 plystret på jenta si, så løper hun rett inn i armene til sin mor. Hvorfor gjør hun det? Hadde hun det så vondt da, i statens omsorg? Var denne moren hennes så veldig stygg mot jenta da, ettersom hun ikke skulle få bo sammen med henne? – Som vi ser, så er her brist i all logisk tenkning.

Det vi vet, og som alle forstår, så sprang denne jenta av egen fri vilje, på egne føtter bort til sin mor. Hvorfor fulgte ikke disse lange, store mannfolka på institusjonen etter henne? De kunne, og burde jo ha tatt henne igjen og stoppet henne. Gjorde de ikke jobben sin? Kanskje de ansatte heller skulle vært kastet i fengsel, for sin udugelighet i tjenesten?

Nå vet vi at den norske stat er veldig raus og snill når det gjelder flyktninger fra Ukraina. Den norske regjeringen står med åpne armer og tar imot tusenvis av voksne og barn som måtte søke hitover fra krigsherjede Ukraina.

Men disse stakkars barna da, som står under statens varetekt, enda de ikke har gjort noe galt, så blir de innesperret bak lås og slå. Og hvis de skulle finne på å rømme vekk, dvs ut til frihet fra terror og tortur under Støres regjering, så er det for godt dem? Disse mindreårige barna skal ikke få frihet? Bare ukrainerne? – Hvor er logikken? Hvor er den kloke og logiske tenkningen?

Dette er det blitt skrevet mange brever om og redegjort for, av Marius Reikerås, til politi og domstoler. Det står tydelig i Kongeriket Norges Grunnlov om disse rettighetene (menneskerettighetene)

Likevel folkens, presterer aktor Grete Bollestad å uttale følgende:

«– At jenta har blitt med frivillig gjør ikke handlingen straffri, poengterte Bollestad.» ref. Moss Dagblad.

Bollestad lyver så det renner.

Dette er en uttalelse fra Bollestad sin side så stor-kriminell at det kan komme til å koste henne jobben. Hun går åpent ut i avisen og annonserer sin sterke motstand mot Grunnloven, Kongeriket Norges Grunnlov. Bollestad sier rett ut at hun er en stor motstander av Norges Lover, og i særdeleshet de lovene som gjelder for mindreårige.

12-åringen ble ikke med frivillig!!

Hun flyktet, på egne føtter, vekk fra statens tortur-barnefengsel og ut i frihet!

Legg igjen en kommentar