Støtte til strømutgifter i 2023

Av | 20. desember 2022

De midlertidig økte satsene for bostøtte videreføres til og med juni 2023. Det gjør at flere får bostøtte og at mange får mer bostøtte. Ekstra støtte til strømutgifter blir gitt for perioden desember til og med april, og utbetales i januar til og med mai.

De midlertidige satsene gjør inntektsgrensen høyere og egenandelen lavere. Det gjør at flere får bostøtte og at mange får mer bostøtte enn de ellers ville fått.

Ekstra støtte til strømutgifter i deler av året

Personer som får utbetalt bostøtte for desember til og med april, får 1500 kroner i støtte til strømutgifter. Du får i tillegg 150 kroner for hver ekstra person du bor sammen med. Beløpet er uavhengig av dine faktiske utgifter til strøm.

Bostøtten blir utbetalt i måneden etter at du søker, så den ekstra strømstøtten blir utbetalt i januar til og med mai.

Legg igjen en kommentar

Iconic One Theme | Powered by Wordpress