Krenkelser fra det offentlige i Norge!

Av | 24. desember 2022

Krenkelser fra det offentlige i Norge!

Sosiale media er det stedet en bør gå for å finne sannheten, og holde seg langt vekk fra aviser og Media slik som aviser og informasjon fra det offentlige. Grunnen til dette er at det kommer ut forvridd informasjon som ikke gir det riktige bildet av sannheten, og også er de viktigste elementene kuttet vekk.
Det er selvfølgelig ikke bare i Norge at dette er slik, det er skjulte sannheter som er godt gjemt, men i hovedsaken så er det folket som kjenner til sannheten og vet at den er fordekt.

Når en f.eks. sjekker ut de norske nyheter og hva som blir beskrevet på Text-Tv så er det bare et lite snev av sannhet. Om noe kriminelt er begått av noen statsansatte, politikere eller andre innenfor disse etater så kalles det for «Snusk», og er det en vanlig borger av landet så er dette mennesket definert som kriminell.

I Norge er det flere navn en bør merke seg og notere seg, det er Marius Reikerås og Rune Fardal. Disse legger ut de faktiske forhold, skriver om hva som egentlig folk bør vite, og også ser vi at den unge jenta Tonje Omdahl nå er en sterk stemme innenfor å sikre folk sine lovfestede rettigheter.
Tonje er ennå ung, og derfor har hun alltid politiet i hælene hvor de forsøker krenke henne og stoppe henne, men dog bør disse forstå at det ikke er mulig med slik stor støtte hun har fra folket!

I løpet av Jula 2022 skal det skrives mye, og dere som vil vite sannheten om Norge og det Korrupte landet bør følge med både på Marius, Rune, Tonje og flere andre.

Også bør en vite at det er en del mennesker som er betalte av det offentlige for å være på sosiale media og spionere på hva som skrives, og også forsøker vri sannheten om til noe som ikke medfører riktighet.

Det er mange vi kan kalle for «Skrumphoder» og de tilhører gjærne den kategori mennesker som ikke forstår hva de egentlig gjør, og hvorfor de gjør det, de bare skriver og oppfører seg slik «øvrigheta» og deres etater ønsker og hva dem betaler dem for.

Vel, skal komme med mer senere….

Stay Tuned!!

 

Legg igjen en kommentar