Frelsesarmeen og Fosterhjem.

Av | 25. desember 2022

Frelsesarmeens arbeid med fosterhjem Fra å ha hatt størst oppmerksomhet på barnevernsinstitusjoner, har Frelsesarmeen de siste årene fokusert mer på fosterhjem.

Per i dag er det i underkant av 50 barn som bor i hjem knyttet til Frelsesarmeens fosterhjemsarbeid. Frelsesarmeen tilbyr den hjemmeværende fosterforelderen arbeidsgodtgjørelse («lønn») som per tiden er 523.942 – 601.976 kroner per år. (4,7 G – 5,4 G).

Noen Kommentarer:
Eg støtta Frelsesarmeen i alle år inntil eg oppdaga deira involvering i bv industrien. Har ikkje gitt ein krone etter at eg oppdaga korleis dei er involvert i fosterhjems industrien. Eg benytter ein kvar anledning til å fortelje dei kvifor eg ikkje støttar dei lenger

_——-

Fy faen! E jo blodpenger!

Får ekte foreldre penger for å ha barn liksom? Så vidt jeg vet så er det under spesielle vilkår, å det er ikke mye.

Personlig så mener jeg det skal aldri handle om penger, så vil man stille opp som fosterforelder så får man INGENTING, Nordmenn har dugnadsånd, nasjonalordet vårt er Dugnad.

Vi som er aktører får null og niks og nada, men det vi gjør er så givende.

Å med den tanken i bakhodet så si det litt hvorfor folk vil stille opp som fosterhjem. CASH.

==========

Er det dette de innsamlede pengene går til som dem tigger om både i gatene og kjøpesenter i landet??


Legg igjen en kommentar