Klar og grei tale!

Av | 2. januar 2023

Vil med dette gjøre det helt klart for alle hva vi står for og for våre synspunkter angående Norges land, regjering og de dertil underliggende kriminelle etater.
Videre også når det gjelder krig og elendighet i verden.
Ingen, absolutt ingen i regjeringen og deres kriminelle undersåtter aksepterer vi, vi tror ikke på deres løgner om verken det ene eller det andre. Det eneste vi tror på er hva vi har sett har blitt gjennomført og hvor vi kan se at det har ei heller vært noe positivt for folket som lider.
Skal Norge komme seg opp, bør dem rette opp alle de menneskelige overgrep dem gjennom årtider har stått for, og også gi en skikkelig begrunnelse og oppreisning for dette.
Vi har en skrumphodet regjering som til nå har vist seg at de raner de fattige, og støtter de rike, og dette er ikke noe som vi i 2023 lenger kan akseptere.
At det brygger opp til «storkrig» i landet er forståelig, og all den støtten disse får er også på sin plass. Vi skal ikke provosere frem ulovligheter, men vi skal provosere å ta i bruk de nødvendige midlene som en er nødt til å benytte!
Når en ser at politi og etater nå er våpendragere og skal få mer og mer våpen, så ser vi jo selv at krigen i dette hardner til, og da må vi regne med mange døde på begge sider i dette!

Takk for forståelsen.

Legg igjen en kommentar