Norge terroriserer egne landsmenn

Av | 22. januar 2023

Skrevet 22.01.2023

Gjennom mange år har Norges regjering løpt rundt og løyet til alle de har truffet på om hvor bra det er i Norge. De har tatt for seg land etter land og besøkt deres regjeringer og gitt dem store pengebeløp. Det vi har forstått i dette så er dette penger som er gitt for å få dem til å tro på alle de løgner som er blitt servert.
Vi har sett dette besøket fra Taliban som regjeringen betalte millioner for å ha på besøk, og gudene må vite hva dem fikk med seg hjem i «pengekofferten»! her må dere tenke selv, og ikke la andre tenke for dere og plassere svarene i deres munn!!
For dere som er i tvil om hvordan situasjonen er i Norge, så bør dere sjekke ut Sosiale media slik som facebook, YouTube og annet, men for alt i verden hold dere vekk fra aviser og tv i Norge. De er kjøpte og betalte av regjeringen og/eller de dertil underliggende etater!
Om en tar seg rundt i verden og sjekker ut situasjonen, så kan en se mange koplinger til mange land, oig dette er nok det som på fagspråket heter «New World Order» som er på full marsj inn til mange land!
Noen har sett denne djævelskapen og holder seg langt vekk, ja de har sågar lukket landet sitt for utenforstående!!! En bør ta i betraktning at dette ikke alltid er et dårlig valg.
Jeg har mange kontakter rundt i verden, og får daglig situasjonsbeskrivelse fra mennesker, og dette er opplysninger som media ikke forteller noe om.
Skal du få vite sannhet, så må du kontakte private mennesker og få med deg hva de sier. Videre så er disse Vlogger, som du finner på YouTube en enorm ressurs for å finne sannheten. De rusler rundt med kamera og filmer daglig situasjoner. Men her skal dere også ta inn over dere at det finnes mennesker som er betalte for å overskygge sannheten. Så vær varsom.

I senere tid har Rettssystemet og Barnevern og deres samarbeide blitt publisert og offentliggjort, og store kriser har kommet på banen hvor nå dette forfalskneriet blir gjennomlyst!
Norge har et hav av justismord, barnebortføringer, kjøp og salg av barn, som er blitt de rikes store industri, men dette skal en dag ta en ende, og de involverte parter skal få sin straff på en eller annen måte! Det norske folket har for lengst fått nok, og er nå på «krigsstien» og kvesser våpen….
Så, hva venter vi på???

 

Legg igjen en kommentar