Norges situasjon og mye annet!

Av | 25. mars 2024

Artikkel Skrevet: Mandag 25.03.2024

Er ikke så enkelt å finne en begynnelse, men ved hjelp av litt kaffe, tålmodighet og å la hodet være med, så går det nok bra og komme på rett spor!
Når en er aktiv og følger med på diverse kanaler i sosiale media, og også ser hva norske media forsøker presse inn i skallen på folket så kan en undre seg over hvor fornuften er. For oss som er voksne erfarne mennesker så er dette å betegne som det totale galskap. En kan begynne med å se på dette værkartet som presenteres i dyp røde farger om det kommer litt varme. Da karakteriseres dette som «global oppvarming». De som sitter bak dette må jo være helt kokt i skallen!
Vel, så har vi alle disse drap i landet, hvor det nå er redsel for å fortelle hvilken nasjonalitet disse mennesker har. Her skriver de «norske statsborgere», men ikke at de har blitt innvilget norsk statsborgerskap og hvilken nasjon de kommer fra! Bruk hodet dere, tenk selv og ikke la disse menneskene føre dere på villspor.
Vi følger daglig med på alle kanaler, og også noterer vi oss at det er en del mennesker som er betalt for å legge ut falske/uriktig informasjon på sosiale media, og dette bør dere være klar over. Facebook er full av slike, og en bør ikke slippe inn slike tullinger på deres venneliste.
Facebook benyttes også av offentlige ansatte for å finne personlig informasjon, og å følge med hvem du er og hva du mener. Det er et gjennområttent system som også er smekkfull av korrupsjon! Advokater og rettsystem er nå også på korruptes liste, og også er det opplysninger om hvilke advokater en må holde seg vekk fra.
Justismord florerer i norge og det blir bare værre og værre med tiden. Norge har som mange vet over 30 justismord dommer hvor de er dømt av ICC men driter opp i det!
Folket må stå samlet og stoppe alt dette, og du som leser dette må huske at du kan bli den neste, eller dine barn! Så meld deg inn i grupper og vær med på og få dette stoppet!
Jeg nevner Marius Reikerås, Rune Fardal, Tonje Omdal og flere som daglig jobber med menneskerettigheter er gode valg for å finne riktig informasjon.
Ok, be back later.
Ha en fin dag videre!

Legg igjen en kommentar